Nieuwsbericht september onderbouw

ingevoerd op 09-09-2016

Wat zijn we heerlijk begonnen. De kinderen hebben in de vakantie veel schatten gevonden en meegenomen naar school. Wat hebben we veel kaarten gekregen. Ze hangen bij het speelleerplein.

 

Thema

In de maand september werken we nog steeds aan het Thema: ‘Vakantieschatten’. Ieder kind maakt van zijn of haar vakantieschatten een kleine tentoonstelling in een (schoenen)doos, op een collage of op een andere manier.

We zijn afgelopen week naar het stedelijk museum geweest. Hoe ziet een museum er eigenlijk uit? Wat zie je er allemaal? Dit helpt ons bij het maken van ons museum. Het PJSKINDERKUNSTMUSEUM.

U bent van harte welkom op donderdag 15 september van 14.30-16.30 uur om ons museum te komen bekijken. Van 15.00-15.15 uur sluiten we het museum heel even om af te sluiten in de groep. Daarna bent u weer van harte welkom.

 

Studiedagen

De kinderen zijn 29 en 30 september vrij. Wij hebben dan studiedagen.

 

Kinderboekenweek

Eind september start de Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema van de Kinderboekenweek ‘Voor altijd jong’. Binnenkort krijgt u meer informatie over de kinderboekenweek!

 

Belangrijke data:

Donderdag 15 september: PJSKINDERKUNSTMUSEUM

Dinsdag 20 september: informatieavond onderbouw

Maandag 26 september: start kinderboekenweek

Donderdag 29 september: kinderen zijn vrij

Vrijdag 30 september: kinderen zijn vrij

 

Hartelijke groeten,

Tony, Yolande, Cristelle, Mandy, Monique, Tineke, Marieke, Romy, Kitty, Ingrid, Linda, Sandie, Paulien, Heleen en Bernadette