Nieuwsbericht februari groepen 1/2

ingevoerd op 31-01-2016

Beste ouders/verzorgers,

 

Thema ‘Tijd’

Tot de voorjaarsvakantie werken wij nog met het thema tijd. De kinderen hebben al veel geleerd. We willen ook vragen om van ieder kind foto’s van verschillende momenten op een dag te mailen naar de desbetreffende leerkracht. Een foto van de ochtend, middag, avond en nacht. Bijvoorbeeld van het ontbijt, uit school komen, avondeten en naar bed gaan, maar misschien hebben jullie zelf wel een heel leuk idee! We hebben dit al van een aantal kinderen gekregen, maar nog niet van iedereen.

 

Talentenjacht Carnaval

Dinsdag 9 februari vieren wij Carnaval op school. De kinderen mogen de hele dag verkleed naar school. ’s Ochtends kijken we naar de talentenjacht en ’s middags hebben we een spelletjescircuit. U heeft hierover informatie gekregen via digiduif.

 

Studiedag

Woensdag 10 februari zijn de kinderen vrij i.v.m. een studiedag!

 

Schrijfdans

Juf Marleen geeft iedere week een les schrijfdans aan de oudste kinderen. Elke groep komt één keer per week aan de beurt.  Schrijfdans is een schrijf- en bewegingsmethode waarbij het bewegen op muziek centraal staat. Het is een manier om spelenderwijs een vlot, vloeiend en veerkrachtig handschrift te ontwikkelen.

 

Belangrijke data:

Dinsdag 9 februari: Carnaval

Woensdag 10 februari: Studiedag (de kinderen zijn vrij)

Donderdag 25 februari: Spelletjesmiddag (de kinderen mogen van huis iets meenemen)

Vrijdag 26 februari: De kinderen zijn vrij i.v.m. de voorjaarsvakantie

 

NB: in februari zijn er geen oudergesprekken voor de groepen 1/2!

 

Hartelijke groeten,

 

Tony, Yolande, Mandy, Monique, Ashley,  Cristelle, Tineke, Marieke en Bernadette