Nieuwsbericht juni/juli groep 1/2

ingevoerd op 01-06-2016

Beste ouders/verzorgers,

 

Thema

In de maand juni hebben wij een dansworkshop. De ’Winkel van Sinkel’. In de Winkel van Sinkel is van alles te koop. Serviesgoed, kaarsen, koekoeksklokken en nog veel meer. Wanneer de winkeljuffrouwen Jet en Tet de deur van de winkel na een drukke werkdag sluiten gebeuren er vreemde dingen.

De kinderen dansen mee in een vrolijke voorstelling, samen met de winkeljuffrouwen van DinK. Een deftig servies, een stoere kandelaar, rollende kralen, we zien ze allemaal in de ’Winkel van Sinkel’.

Op woensdag 8 juni zijn de groepen 1/2 van Monique/Mandy en van Tony/Yolande aan de beurt. Op woensdag 15 juni zijn de groepen 1/2 van Marieke/Ashley/Bernadette en van Tineke. Op donderdagochtend 16 juni is de groep 1/2 van Cristelle aan de beurt. U kunt komen kijken naar de voorstelling. U krijgt hier binnenkort een uitnodiging voor. Wij hebben deze ochtend ook hulp nodig met het schminken van de kinderen. Er komt een intekenlijst bij de deur te hangen.

Na de dansworkshops werken we met het thema ‘Vakantie’.

 

Vaderdag

In de weken voor 19 juni wordt er in de klassen gewerkt aan een vaderdag cadeautje. Vaders mogen dan de klas niet in. Op zondag 19 juni is het vaderdag.

 

Oudergesprekken

Op maandag 27 juni en donderdag 30 juni is er een ouderavond voor de ouders van groep 1. U kunt zich hier binnenkort voor inschrijven op digiduif.

 

Doorstroommiddag

Op dinsdagmiddag 5 juli mogen kinderen van groep 1/2 op visite bij hun nieuwe juf. De kinderen die de komende tijd 4 jaar worden mogen ook in hun nieuwe groep kijken.

 

Rapport en plakboek

Op donderdag 7 juli krijgen de kinderen hun rapport mee. De kinderen die 4 jaar zijn geworden na 1 januari 2015, krijgen nog geen rapport. We verwachten de rapporten na de zomervakantie weer terug. Ook krijgen de kinderen hun plakboek mee. De kinderen die naar groep 3 gaan, mogen deze houden. De kinderen die in groep 1/2 blijven, mogen hun plakboek na de vakantie weer inleveren.

 

Schoonmaak

Aan het einde van het schooljaar houden we altijd een grote schoonmaak. Alles in de klas wordt dan lekker schoongemaakt, dan kunnen we het nieuwe schooljaar weer fris beginnen. Tony en Yolande hebben op woensdagavond 13 juli hun schoonmaakavond. De overige groepen hebben een schoonmaakochtend op woensdag 13 juli. Wij gaan dan met de kinderen naar de Bolle Buik. Er komt voor die tijd een intekenlijst bij de deur te hangen. Vele handen maken licht werk.

Ouders die niet kunnen helpen, krijgen iets mee naar huis om schoon te maken. Dit staat maandagochtend 11 juli klaar! Graag voor de vakantie weer inleveren!

 

Belangrijke data:

27 en 30 juni: oudergesprekken groep 1

5 juli: doorstroommiddag

7 juli: rapporten mee

13 juli: schoonmaakochtend groepen 1/2 behalve van Tony/Yolande

13 juli: schoonmaakavond Tony/Yolande

15 juli: laatste schooldag

 

Hartelijke groeten,

Tony, Yolande, Mandy, Monique, Tineke, Cristelle, Marieke, Ashley en Bernadette