Toppers gezocht bij Blosse, 'jong en oud', die graag met kinderen werken!

verschillende mogelijkheden, van 0 tot 32 uur

Bij Blosse werken meer dan 1000 professionals die zich elke dag vol overgave richten op onze kerntaak: de kinderen het beste uit zichzelf laten halen. En we kunnen nog wel een paar van zulke toppers gebruiken! Je kunt je voorstellen dat er met bijna 30 locaties altijd wel ergens een gaatje valt en de arbeidsmarkt is nu eenmaal krap. We mogen dagelijks bijna 10.000 kinderen begeleiden, dus kom maar op!

Ben je in het bezit van minimaal een diploma MBO-3 of een diploma op HBO-niveau, in een van deze richtingen: activiteitenbegeleiding, agogisch werk, onderwijs, arbeidstherapie, cios of sport en bewegingsonderwijs, creatieve therapie, cultureel werk (CW of KW) of culturele en maatschappelijke vorming (CMV), HBO-dans of drama, inrichtingswerk; of sociale arbeid en heb je plezier in het omgaan met kinderen, in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar? Heb je er wel eens bij stil gestaan dat je in de kinderopvang aan het werk zou kunnen, op een buitenschoolse opvang (BSO)?

Dan zoeken we jou!

Maar ook als je een diploma hebt vanuit de richting kinderopvang/onderwijsassistente, dan ben je uiteraard welkom!  

We zoeken een lieve ’juf’ of ’meester’ voor de kinderen, met pedagogisch kwaliteiten, die wil bijdragen aan het ontwikkelen van hun talenten, die ervan geniet om elke dag met de kinderen na schooltijd een leuke middag te organiseren. Bijvoorbeeld door samen te spelen op het schoolplein in het zonnetje, een creatieve knutsel in elkaar te zetten, te zorgen voor een hapje en een drankje tussendoor, te luisteren naar de verhalen en belevenissen van de kinderen, hen stimuleren om zichzelf uit te dagen en te ontwikkelen, even een praatje maken met de ouders als zij hun kinderen komen ophalen........en nog veel meer!

Spreekt dit jou aan, dan ontvangen wij graag jouw brief en cv! Deze kun je sturen naar werken@blosse.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de Renée Snoek, afdeling HRM, te bereiken op telefoonnummer 072-5660200, op maandag t/m donderdag.

Voor meer informatie kijk op www.blosse.nl/werkenbij (http://www.blosse.nl/werkenbij)

opa en kind in de tuin opa en kind in de tuin
meisje leerkracht meisje leerkracht